BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

Nov 13, 2010

~Emo Time Jiwa Melayang



ari nie aku rasa jiwa aku bukan kat dlm diri aku lagi.
melayang...ntah ke mana die pegi...
im like blurr...emo...sedih...pastu happy...
what going on???
i dont get it...
if anyone can answer for me...please let's me know...

time aku rasa cam nie...i would like to talk with someone...
but who....
sape yg boleh berkata2 dengan aku skunk...
dan siapa yg patut aku cr skunk nie....
b4 this maybe have one...but i will not call die lagi...
why???
i dont wanna comment my statement
heheh...leh plak x nak komen statement sendiri....
kalo siarkan kat melodi..confirm kena terjah je
hehehe...

Ya Allah...pe yg sebenarnya berlaku kat aku nie...??
boleh ke Kau berikan aku jwpannye???
kdg2 aku rasa sunyi...
kdg2 aku rasa natural je....
kdg2 aku rasa nothing...
kdg2 aku rasa happy semacam je....
mcm2 aku rasa Ya Allah....
hanya Kau tau pe aku rasa dan pe akan berlaku kpd ku
aku memohon kpd-Mu semoga
jalan yg aku lalui nie...
mendapat keberkatan dr-Mu ya Allah
amin...

hmmm....
aku arap jiwa yg melayang tu cpt2 la kembali
kembali dgn rasa happy without sadness
i want my soul back...
back to my heart....
pure soul..i really miss u....




1 comments:

Ai-Mythiegoe said...

WHY....??


JAWABNYA....... BECAUSE.....!!!

Post a Comment